Aranan: KILER

  1. Orman Ve Köy İlişkileri (orköy) Genel Müdürlüğü

    Telefon: 3122075869-30, Adres: Söğütözü Caddesi No:14/ E 13. Kat   Çankaya ANKARA TÜRKİYE

  2. Niçin Yağmur Yağıyor?

    Bulutları oluşturan bu su damlacıkları hemen yakınlarındakilerle sürekli birleşiyorlar, büyüdükçe büyüyorlar, ağırlıkları artıyor, yeterli ağırlığa ulaşınca yer çekiminin etkisi ile yere düşmeye başlıyorlar. Yeryüzün

  3. Endüstri Bitkileri Yetiştirme Ve Değerlendirme Bölümü

    Endüstri Bitkileri Yetiştirme Ve Değerlendirme; bölümü nedir, iş imkanları nelerdir, bölüm mezunlarının kazançları, çalışma alanları ve mesleği hakkında detaylı bilgilere aşağıdaki içerikten ulaşabilirsiniz.

  4. Endüstri Bitkileri Borsası Bölümü

    Endüstri Bitkileri Borsası; bölümü nedir, iş imkanları nelerdir, bölüm mezunlarının kazançları, çalışma alanları ve mesleği hakkında detaylı bilgilere aşağıdaki içerikten ulaşabilirsiniz.

  5. Bira İçenler Niçin Sık Sık Tuvalete Giderler?

    Bira içince tuvalete gitme ihtiyacını hissettiren ’antidiuretic’ denilen bir hormondur. Biz buna kısaca ’ADH’ diyeceğiz. Vücudumuzda üretilen bu hormon idrar miktarını ayarlar ve doğrudan olmasa da kanımızdaki su miktarını etkiler.

  6. Mikrodalga Fırın Yiyeceği Nasıl Isıtır?

    Dalgalar doğrudan yiyeceğin yağ ve su moleküllerini etkilerler. Su ve yağ molekülleri yiyeceğin her tarafına dağılmış olmaları sebebi ile, ısınma da aynı zamanda her yerde olur. Tabii ki bazı sınırlamalar da vardır.

  7. Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü

    Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ; bölümü nedir, iş imkanları nelerdir, bölüm mezunlarının kazançları, çalışma alanları ve mesleği hakkında detaylı bilgilere aşağıdaki içerikten ulaşabilirsiniz.

  8. Dış İlişkiler Ve Yurt Dışı İşçi Hizmetleri Genel Müdürlüğü

    Telefon: (312) 296 60 00, Adres: İnönü Bulvarı No:42 Emek 06520 Çankaya ANKARA TÜRKİYE

  9. Ä°klimin Etkileri

    İklim, canlı yaşamı etkileyen en önemli unsurdur. Ayrıca yeryüzünün şekillenmesinde de önemli bir rol oynar. İklimin etkilerini üç ana başlık altında toplayabiliriz:

  10. Saçlarımız Niçin Uzuyor?

    Vücudumuzdaki kılların her biri topraktaki çim gibi, derimizin altındaki kendi torbasında yetişir ve büyür. Bu torbalardaki yeni saç hücreleri kılların köklerini oluşturur. Yeni hücreler oluştukça, eskilerini torbalardan dışarı iter

  11. Öksürük Otu Faydaları

    Devetabanı, Farfaraotu, Kavalak, Sulandıkotu olarakta bilinir. Çayırlarda, bayırlarda daha hiçbir bahar yeşili görülmeden ilkbahar başlangıcında, tüm bitkilerden önce, sarı çiçeklerini açmaya başlar.

  12. Oğul Otu Faydaları

    Limonu andıran kokusu vardır. Kurutulmuş yapraklarından hazırlanan infusyon, yatıştırıcı, midevi, gaz söktürücü, terletici ve antiseptik etkilere sahiptir.

  13. Ev Çiçekleri Bize Nasıl Zarar Verebilirler?

    Evimizdeki bitkiler veya süs çiçekleri solunumlarında gündüzleri havadaki karbondioksiti alarak oksijen verirler ama geceleri ise bizim gibi oksijen alarak karbondioksit verirler.

  14. Hisarcılar

    Hisarcılar kimlerdir; İlhan Geçer, Mehmet Çınarlı, Munis Faik Ozansoy, Mustafa Necati Karaer, Gültekin Samanoğlu, Yavuz Bülent Bakiler, Bekir Sıtkı Erdoğan, Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu

  15. Sinir Sistemi

    Sinir sistemi; canlının dış çevreye uyumunu sağlayan iç çevrenin dengede tutulmasından sorumlu, uyarılara verilen tepkileri düzene koyan bir sistemdir.

  16. Türkiye’nin Bitki Örtüsü

    Bitkiler hayvanların besin kaynağıdır, Bitkiler toprakların aşınmasını ve sellerin oluşumunu sağlar, Bitkilerden ilaç yapılır, Canlıların beslenmesinde ve kullandığımız bazı mal ve eşyaların üretiminde yer tutar.

  17. Bitkiler - Plants

    Bitkiler - Plants / İngilizce Kelimeler; bamboo-bambu, bouquet of flowers-çiçek buketi, branch-dal, bud-tomurcuk, clover-yonca

  18. Avrupa Birliği Ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü

    Telefon: , Adres: Çankaya ANKARA TÜRKİYE

  19. Bahçe Bitkileri Bölümü

    Bahçe Bitkileri ; bölümü nedir, iş imkanları nelerdir, bölüm mezunlarının kazançları, çalışma alanları ve mesleği hakkında detaylı bilgilere aşağıdaki içerikten ulaşabilirsiniz.

  20. Üreme Sistemi Hastalıkları

    Erkek ve dişi üreme sistemi hastalıkları mesleki sağlık tehlikeleri açısından gittikçe artan bir ilgiyle incelenmektedir. Üreme toksisitesi çevresel etkenlere maruz kalma sonucu üreme sistemi üzerindeki olumsuz etkilerdir.

  21. Niçin Tahtaya Vuruyoruz?

    Meşe ağacına insanların ruhani bir değer vermesi çok eskilere dayanır. Ağacın yüksekliği ve sağlamlığı nedeni ile bazı güçlere sahip olduğuna inanılıyordu.

  22. Ebegümeci Faydaları

    Küçük yapraklı Ebegümeci (Malva vulgaris) ve büyük yapraklı ( Malva grandifolia) ve başka değişik cinsleri genellikle çiçek ve sebze bahçelerinde, insanların yaşadıkları yerlerin yakınlarında yetişir. Bu bitkiler, yapraklarında, çi

  23. T.B.M.M’nin Açılması (23 Nisan 1920)

    M. Kemal 19 Mart 1920’de bir genelge yayınlayarak Ankara’da olağan üstü yetkilere sahip bir meclisin açılması gerektiğini ve bunun için hemen seçimlerin yapılmasını, her sancaktan 5 kişinin seçilmesini ve bu seçilenlerin 15 gün içind

  24. Dokular - Bitkisel Dokular

    Sürgen doku bitkilerde uzamayı ve kalınlaşmayı sağlar. Bu hücreler devamlı bölünme özelliğine sahiptirler. Bitkinin ömrü boyunca bölünme özelliğine sahip hücrelerin oluşturduğu dokuya birincil (primer) meristem denir.

  25. Ä°ngilizce Evde - Around the House

    İngilizce Evde - Around the House; Burası evimiz - Our house is here. Yukarda çatı var - The roof is on top. Aşağıda kiler var - The basement is below.

  26. Dar Yapraklı Sinirli Ot Faydaları

    Bağa yaprağı, Ateş yaprağı olarak ta bilinir. Geniş yapraklı sinirli ot da aynı etkilere sahiptir ve aynı biçimde kullanılır. Her tarla kıyılarında, çukurlarda ve nemli arazide yetişir.

  27. Canlılık ve Çevre

    Ototroflar (Üreticiler) İnorganik maddelerden organik madde sentezlerler. En fazla bulunan gruptur. İki tiptir. Fotosentetikler: Işık enerjisini kullanırlar. Klorofilleri vardır. Örnek: Yeşil bitkiler,bakteriler ve mavi-yeşil algler.

  28. Bal Faydaları

    Balın kalitesi alındığı bitkilere göre değişir, en kaliteli bal çiçekbalıdır.Memleketimizde ise yaylanın yüksekliği ve çiçek çeşidinin bolluğu ile tanınan ANZER balı çok kıymetli ve çok şifalı olduğuna inanılır.

  29. Bitkilerde Hormonal Düzenleme

    Bitkilerde sinir sistemi ve vücudu sürekli dolaşan daimi bir sıvı (kan) yoktur. Organlar ve dokular arasındaki düzenleme işi ve duyarlılığın sağlanması sadece hormonlarla yapılır.

  30. Eski İnsanlar Tuvaletlerini Nasıl Yapıyorlardı?

    Günümüzdekilere benzer bir tuvalet ancak iki yüzyıl sonra 1778’de İngiltere’de bir saat yapımcısı olan Alexander Cumming tarafından tasarlandı ve Joseph Bramah tarafından geliştirildi. Tuvaletlerden evlere yayılan kötü koku ise 1849 y

  31. Bitkilerde Boşaltım

    Yapraklarda, gövdede ve köklerde boşaltım. Kara bitkilerinde üç farklı organ sayesinde boşaltım gerçekleştirilebilir.

  32. Bitkilerde Destek Yapılar

    Basit yapılı bitkilerde ve yüksek yapılı bitkilerin genç dokularında desteklik vazifesini yapan, diklik ve sertliği sağlayan turgor basıncıdır.

  33. Bitkilerde Sindirim

    Bitkilerde genellikle özelleşmiş bir sindirim sistemi bulunmaz. Saprofit mantarlar kloroplastları olmadığı için besinlerini sentezleyemezler. Bunun için hücre dışı sindirimi gerçekleştirebilirler.

  34. İçkiler - Beverages

    İçkiler - Beverages / İngilizce Kelimeler; fruit juice-meyve suyu, kettle-su ısıtıcısı, orange juice-portakal suyu

  35. Bitkilerde Gaz DeÄŸiÅŸimi

    Bitkilerde Gaz Değişimi; Stoma (Gözenek), Lentisel (Kovucuk), Kökler aracılığı ile gerçekleşir.

  36. Bitkilerde Taşıma Sistemi

    Tek hücreli bitkilerde özel bir taşıma sistemi bulunmaz. Gerekli maddelerin taşınmasını hücre zarlarıyla yaparlar.

  37. Türkiye Akarsularının Genel Özellikleri

    Yatak eğimleri fazladır. Bunun sonucunda; Akış hızları fazladır, Aşındırıcı etkileri fazladır, Enerji potansiyelleri yüksektir, Ulaşıma elverişli değillerdir, Rejimleri düzensizdir.

  38. Bitkisel Dokular

    Yüksek yapılı bitkilerdeki dokular; sürgen (meristem) doku ve değişmez doku olmak üzere iki grupta incelenir.

  39. Yüzey Alanı Hacim İlişkisi

    Doğadaki Özel Yüzey: Küre Yüzeyi. Günlük Yaşamda ve Çevremizde Yüzey Alanı - Hacim İlişkileri. Canlılarda Yüzey Alanı - Hacim İlişkisi

  40. Bitkiler

    Fotosentez yapan ototrof canlılardır. Yarı parazit bitkiler (ökseotu) fotosentez yapar, fakat su ve mineralleri konaktan alır. Tam parazit bitkiler (cinsaçı) fotosentez yapmaz. Bitkiler üremelerine göre sınıflandırılır.

  41. GiriÅŸimci Kimdir? Kime GirÅŸimci denir?

    Girişimci kimdir? Kime Girşimci denir Günümüz dünyasında gözlenen bilimsel ve teknolojik ilerlemeler, üretim sistemini köklü bir biçimde değiştirmiş bulunmaktadır. Niteliksel bu değişim toplumsal ilişkileri belirleyen kurumları da değ

  42. İnsanlar gibi düşünür Fıkrası

    Nasreddin Hoca pazarda dolaşırken, bir papağanın on iki altına satıldığını görünce şaşıp kalarak yanındakilere sormuş: "Bu kuş neden bu kadar para ediyor ?"


  1. KONAK » BAKILER ECZANESI

    LEVENT MAH.B.HAYRETTIN PASA CAD.

  2. Gökçebey » Bakiler İlkokulu

    Bakiler Köyü Abasızoğlu Mevkii No: 1 Gökçebey / Zonguldak

  3. Onikişubat » Çağırgan Kikiler İlkokulu

    Çağırkan Mah. Kikiler Sk. No: 4 Onikişubat / Kahramanmaraş

  4. Merkez » Hikmet Kiler Fen Lisesi

    BeÅŸ Minare Mah. Ahmet Eren Bul. Fen Lisesi Blok No: 211 Merkez / Bitlis

  5. Onikişubat » Kertmen Köyü Tilkiler İlkokulu

    Kertmen Mah. Tilkiler Sk. Kertmen Köyü Sitesi Tilkiler Okul V Loj Blok No: 19 / 1 İç Kapı No: 01 Onikişubat / Kahramanmaraş

  6. HARMIDERE » KILER ALISVERIS HIZ.GIDA SAN.

    NAMIK KEMAL MAH. TONGUC BABA CAD. NO:23

  7. YENIMAHALLE » KILER ANKARA MAG.SAN.VE

    CAMLICA MAH. 12. SOK NO:8

  8. KADIKOY » ONIKILER ECZANESI

    MERDIVENKOY MAH.MANDIRA CAD.

  9. Çankaya » Özel Bizimkiler Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu

    Kızılay Mah. Gazi Mustafa Kemal Bul. Esentepe Apt. Blok No: 18 İç Kapı No: 5 Çankaya / Ankara

  10. Merkez » Özel Bizimkiler Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi

    Kemer Köprü Mah. Bülent Ecevit Bul. No: 109 İç Kapı No: 1 Merkez / Bartın

  11. Tosya » Sekiler İlkokulu

    Sekiler Köyü Merkez Mevkii Sağlık Sk. No: 22 Tosya / Kastamonu

  12. Viranşehir » Sekiler İlkokulu

    Arısu Mah. Sekiler Sk. No: 1 Viranşehir / Şanlıurfa

  13. Tosya » Sekiler Ortaokulu

    Sekiler Köyü Merkez Mevkii Sağlık Sk. No: 22 Tosya / Kastamonu


  1. Akümülatör Bitkiler

    Biriktirici bitkiler.

  2. Biriktirici Bitkiler

    Yapılarında belirli kimyasal elementleri çok aşırı miktarlarda toplayarak biriktiren bitkiler,

  3. Bitkiler Âlemi

    Çok hücreli, ökaryot bitkileri içine alan modern sınıflandırmanın beşinci âlemi.

  4. Böcekkapan Bitkiler

    Utricularia ve Nepenthes gibi azot ihtiyaçları için küçük böceklere ihtiyaç duyan bitkiler.

  5. Bol Tanecikli Etkiler

    Taneciklerin bağımsız varsayılan devinimlerinden değil, birbirlerini etkileyen karmaşık devin

  6. Çağrışım İlişkileri

    Kelimelerin ses ve şekil yapıları, çekimleri, aynı kökten gelen türevleri ile anlam ve kavram

  7. Çalışma İlişkileri

    Çalışma yaşamındaki işçi-işveren örgütleri ile devletin işlev ve rollerini, birbirleriyle

  8. Çokgözeli Bitkiler

    Birçok gözeden meydana gelen ve mantarlar gibi ilkel, yabanketeni, ökseotu, canavarotu gibi yüks

  9. Davranışsal İlişkiler

    Toplumsal ve psikolojik davranış eğilimi nedeniyle, iktisadi değişkenler arasında sabit katsay

  10. Dışarıdakiler

    Çalışmayan ve bu nedenle ücret pazarlıkları üzerinde doğrudan etkisi olmayan işgücü.

  11. Dokuma Bitkileri

    Pamuk, kenevir, keten gibi dokumacılıkta kullanılan lifleri sağlayan bitkilerin genel adı.

  12. Etkiler

    Sinema 1. Bir filmin görüntülerinde, doğal kaynakların dışında elde edilmiş sonuçlar. 2. O

  13. Etkiler Hiyerarşisi Kuramı

    Tüketicilerin bir ürünü satın alıp almama kararını verme sürecinde bilgiyi elde etme ve kul

  14. Etkiler Kuşağı

    Sinema Ses etkilerini, gürültüleri taşıyan kuşak.

  15. Etkiler Ses Yolu

    Sinema Ses etkilerini taşıyan ses yolu.

  16. Fotodinamik Bitkiler

    Kılıç otu, kuzu kıran, karabuğday, akdarı, demir dikeni veya demir çökerten, üçgül türle

  17. Genetik Etkiler

    Nükleer ışınımın, canlı organizmanın gen, kromozom, nükleik asit gibi genetik unsurlarında

  18. Gölge Bitkileri

    (Yun. skia: gölge phyton: bitki) Gelişmelerini en iyi gölgede yapan bitkiler.

  19. Gölgecil Bitkiler

    İklime bağlı çevre koşulları içinde gölgeden hoşlanan ve yapılarını buna göre düzenlem

  20. Güneşçil Bitkiler

    İklime bağlı çevre koşulları içinde ışıktan hoşlanan ve yapılarını buna göre düzenle

  21. Halkla Ä°liÅŸkiler

    Bir şirketin, var olan ve olası müşterileriyle ilişkilerini geliştirmeye ve şirket hakkında

  22. Hemolitik Etkili Bitkiler

    Hayvanlar tarafından fazla miktarda tüketildiğinde hemoliz meydana getiren, kara lahana ve karnab

  23. İçerdekiler

    Çalışmakta olan ve bu nedenle ücret pazarlıklarını doğrudan etkileyen işgücü. krş. dış

  24. İçerdekiler-dışardakiler Kuramı

    Firma ile içerdekiler arasındaki ücret belirleme mekanizmasında sendika ve sendika baskısından

  25. İki Yanlı Yazma Hakkı İlişkileri

    İki ulus arasındaki anlaşmalarla düzenlenen yapıt hakkı ilişkileri.

  26. İlişkiler Kuramı

    Kişilik gelişimi ve ruh hastalıklarının, kalıtım ya da kişi dışı nedenlerle değil, önce

  27. Ä°nsan Ä°liÅŸkileri

    Bir toplumsal küme içindeki üyelerarası ilişkilerin, insan kişiliğinin tam gelişimini sağla

  28. ışığa Duyarlı Kılan Bitkiler

    Fotodinamik bitkiler.

  29. ışık Bitkileri

    (Yun. helios: güneş phyton: bitki) Gelişmelerini en iyi güneş ışığı altında yapan bitkile

  30. Ä°ÅŸleyim Bitkileri

    Şeker pancarı, pamuk vb. ürünlerin kaldırılmasından sonra fabrikada işlenerek herhangi bir g

  31. Kanser OluÅŸturan Bitkiler

    Eğrelti otu ve kanarya otu, su kanarya otu gibi pirolizidin alkoloiti içeren ve kanser yapıcı ö

  32. Kapitalist Ãœretim Ä°liÅŸkileri

    Marksist yaklaşımda, üretim araçları mülkiyetinin kapitalist sınıfın elinde bulunduğu, eme

  33. Karsinojenik Bitkiler

    Kanser oluÅŸturan bitkiler.

  34. Kiler Kuramı

    Uluslararası likiditenin dünyadaki ticaret ve mali akımlar oranında artması gerekirken, merkez

  35. Kilercibaşı

    İçoğlanlardan biri olup, kilercilerin başı ve padişah sofrasının düzenleyicisi olan kişi.

  36. Kilerciusta

    Osmanlı sarayının harem bölümünde yemek işlerine bakan karavaş.

  37. Kültür Bitkileri

    İnsanlarca yetiştirilen bitkilerin tümü: Taro, yam, maniok, patates, hindistancevizi, hint kiraz

  38. Kurakçıl Bitkiler

    İklime bağlı çevre koşullarından kuraklığa uymuş ve yapılarını buna göre düzenlemiş b

  39. Nemcil Bitkiler

    İklime bağlı çevre koşullarından nem ve sudan hoşlanan, yapılarını buna göre düzenlemiş

  40. Nicotiana Türü Bitkilerlezehirlenme

    Yabani tütün zehirlenmesi.

  41. Nitrat Ve Nitrit Biriktiren Bitkiler

    Özellikle kurak mevsimlerde dokularında fazla miktarda nitrat birikebilen mısır, yulaf, sorgum g

  42. Onikiler

    Tanzimattan önce bakanlar kurulu.

  43. Ormanaltı Bitkileri

    En ilginç örnekleri eşleksel ormanlarda görülen, ormanaltı topraklarına uymuş, yoğun ve ço

  44. Östrojenik Etkili Bitkiler

    Çok fazla tüketildiğinde döl yatağı salgısının niteliğini değiştiren ve spermanın ovuma

  45. Özel Türe İlişkileri

    Bireyler ve bireylerle tüzel kişiler arasında ortaya çıkan ve ceza türesi dışında kalan uyu

  46. PadiÅŸah Bilesindekiler

    Padişah savaşa gittiği zaman ya da sadrazam sefere çıkıp padişah başkentte kaldığı zaman,

  47. Poikilohidrik Bitkiler

    (Yun. poikilos: çeşitli hydor: su) Su durumlarını çevrenin nem durumuna göre ayarlayabilen bit

  48. Rorschach Tepkileri Dengesi

    Rorschach ölçerinde, insan devinimleri tepkileri sayısının, renk tepkilerinin üç sınıfında

  49. Selenefor Bitkiler

    Dokularında selenyum biriktiren, geven türleri gibi bitkiler.

  50. Ses Etkileri

    Sinema/TV. Çeşitli doğal seslerin işlikte elde edilmesiyle ilgili etkiler işlikte çeşitli kay

  51. Ses Etkileri BelgeliÄŸi

    Sinema/TV. Ses etkilerinin sıralanmış olarak saklandığı belgelik.

  52. Siyanik Asit OluÅŸturan Bitkiler

    Yapısında siyanojenik glikozit içeren ve hayvanlar tarafından tüketilmesi sonucunda hidrosiyani

  53. Somatik Etkiler

    Nükleer ışınımın canlı organizma üzerinde, özellikle kan yapıcı organlarda oluşturduğu

  54. Tallıbitkiler

    Kök, gövde, yaprak gibi ana örgenlerden yoksun bulunan ve çoğu asalak ya da çürükçül yaşa

  55. Teratojen Etkiler

    Dölüt üzerinde doğumsal bozukluklara neden olabilecek biyolojik etkiler.

  56. Tesadüfi Etkiler

    Yalnızca rastgele yöntemle seçilmiş bir örneğin verilerinde meydana gelen, bir etmenin düzeyl

  57. Tiyamin Tahribine Neden Olan Bitkiler

    Hayvanlar tarafından bulundukları meralarda tüketilmeleriyle tiyamin eksikliÄŸine baÄŸlı hastalÄ

  58. Tohumlu Bitkiler

    (Yun. phaneros: açık gamos: evlenme) Döllenmiş yumurta hücresinin gelişerek tohum meydana geti

  59. Tohumsuz Bitkiler

    (Yun. kryptos: gizlenmiş gamos: birleşme) Eşeysiz ya da eşeyli olarak üreyen, eşeyli üremede

  60. Toplum İlişkileri Çizelgesi

    Belirli bir kümenin bireyleri arasında var olan ya da varlığı istenen toplumsal ilişki ve etki

  61. Toplumsal Ä°liÅŸkiler

    Toplum üyelerinin ortaklaÅŸa tinsel ve özdeksel etkinlikleri dolayısıyla aralarında oluÅŸan baÄ

  62. Ãœretim Ä°liÅŸkileri

    Marksist yaklaşımda, üretim araçlarının mülkiyet biçimi çeşitli sosyal sınıfların üret

  63. Ãœretim Ä°liÅŸkileri

    Toplumsal yaşamda özdeksel zenginliklerin üretimi, değişimi ve dağılımı süreci içinde top

  64. Uzunbacaklımakiler

    (Tarsioidea) Omurgalı hayvanlardan memeliler (Mammalia) sınıfının maymunlar (Primates) takımı

  65. Ve Ötekiler

    Üçten çok yazarı olan yapıtlarda temel fiş öğesi olarak birinci yazardan sonrakiler için ku

  66. YaÄŸ Bitkileri

    Meyve ya da tohumlarından insanların beslenmesinde ya da kimi işleyimlerde işlenmemiş özdek ol

  67. Yargılıkların Yetkileri

    Yargı çevresi yönünden davaları inceleyip yargıya bağlayacak olan yargılıkların elinde bul

  68. Yem Bitkileri

    Toprak üstü ve/veya toprak altı kısımları veya tohumları yem olarak kullanılabilen bütün b

  69. Yem Bitkileri Ürünleri

    Hayvan beslemede kullanılan yem bitkileri ve onların ürünleri.

  70. YetiÅŸtirim Bitkileri

    Kendiliğinden yetişen bitkilere karşılık, insan eliyle yetiştirilen ve "tarım" denilen ekonom



Mesaj / Bildirim Gönderin